Tionde raka vinsten för den randiga segermaskinen

Sandra Mårtensson i duell med en spelare i Teknologkåren.
Angelina Pihl, Emelie Möller och Embla Joakimsdotter
Stoltz är redo att ingripa.
Är man sugen på segrar är BoIS herrar inte några att lita på. Som BoIS-bloggen konstaterade i föregående inlägg, så har det inte blivit en vinst sedan matchen mot Halmstad den 12 juli. Desto fler triumfer det här året på damsidan. I mötet med Teknologkåren på Smörlyckans IP i ett sommarfagert Lund körde randigt över hemmalaget med 0-9 och tog därmed sin tionde raka seger i serien. Vinsten i division 4 västra Skåne ligger och väntar som i en liten ask.

Det tog bara fyra minuter innan Nathalie Olsson gjorde 0-1 ifrån sin högerkant. Sedan rann det på.

De stackars motståndarna i Teknologkåren försökte så gott de kunde, men BoIS var numret för stort. Efter en halvtimme stod det 0-5 och i paus hela 0-6.

Azra Cajlakovic gjorde livet surt för Lundalaget.
I andra halvlek slog randigt av på takten. Många byten företogs och självfallet tog inte spelarna ut sitt max när segern redan var i hamn. Teknologkåren verkade kunna hålla siffrorna nere. Likväl rann det iväg i matchens slutskede då BoIS lyckades göra ytterligare tre mål, varav ett volleyskott från Ida Nielsen var matchens vackraste. Louise Persson hade en behaglig dag mellan stolparna. Hemmalaget hade bara ett skott på mål.

I den randiga segermaskinen var Ida Nielsen och Azra Cajlakovic ständiga orosmoment för teknologerna. Lundatjejerna ska dock ha en eloge för att de kämpade väl.

Matchfakta: Teknologkårens IF LTH - BoIS 0-9 (0-6). Målskyttar: Ida Nielsen 3, Nathalie Olsson 2, Azra Cajlakovic 2, Angelina Pihl, Albulena Selani. Domare: Oliver Stephensen.

BoIS lag: Louise Persson, Angelina Pihl, Sandra Mårtensson, Emma Johansson, Embla Joakimsdotter Stoltz, Emelie Möller, Azra Cajlakovic, Ida Nielsen, Frida Westesson, Nanna Nilsson, Albulena Selani, Wilma Olsson, Nathalie Olsson.