onsdag 1 maj 2019

En sömnig historia

Det var ganska logiskt att Landskrona BoIS gjorde en mittemellaninsats efter urladdningen i Åtvidaberg. Hallandslaget Tvååker (Tråkåker) parkerade bussen och lyckades få med sig en poäng efter 0-0 på IP på onsdagseftermiddagen.

Nej, det ville sig inte för randigt i matchen mot Tvååker. De rödklädda hallänningarna låg lågt, sänkte tempot och spelade fysiskt. Det passade BoIS illa och första halvlek blev låst och händelsefattig.

I andra halvlek bytte BoIS in Kevin Jensen istället för Hampus Ferhm i ett försök att få bättre fart på offensiven. Men det gjorde ingen större skillnad. Matchbilden förblev densamma.

Det var först i slutskedet som det började att hetta till.  Bortalaget höll på att ta ledningen när en Tvååkerspelare kom fri med BoIS målvakt Kevin Alin, men skottet smet utanför Alins vänstra stolpe. BoIS å sin sida hade sin bästa målchans när Sumar Almadjed nickade frispelad av Dennis Olofsson. Tvååkers målvakt Johan Ekelundh gjorde dock en fin räddning.