lördag 8 februari 2020

BoIS fortsätter att imponera

Träningsmatcherna försäsongen 2020 rullar på. På lördagseftermiddagen tog randigt emot Köpenhamnslaget Hvidovre som vanligtvis spelar i den näst högsta serien i Danmark. Tillställningen slutade 2-0 efter imponerande spel av BoIS.

Linus R Olsson och BoIS bjöd på propagandalir i den första
halvleken mot Hvidovre.
Särskilt i den första halvleken bjöd randigt upp till en offensiv dans, så att de danska försvararna blev alldeles yra i mössan. Filip Olsson - som var på ett strålande spelhumör - tog sig efter 25 minuter in i straffområdet. Där tunnlade han en motståndarback innan han spelade in bollen framför mål. Provspelaren Viktor Ekblom höll sig framme och petade in 1-0 till BoIS. En drömdebut för Viktor alltså som naturligtvis gör honom extra intressant.

Efter en dryg halvtimme kombinerade randigt fint på högerkanten, varefter Kevin Jensen drog upp en stänkare i krysset. Det var 2-0 och, som det verkade, bara ett lag på banan. Träningsmatcher är dock matcher som oftast ändrar karaktär när lagen möblerar om i uppställningarna. Så även denna gång. Efter finlir och propagandaspel de första fyrtiofem minuterna gick matchen i stå efter paus.

Av inhopparna gjorde Emil Jönsson ett piggt intryck, men bäst för dagen var Filip Olsson som var som en virvelvind i första halvlek. I motståndarlaget var det inte mycket man såg av gamle BoISaren Morten Nielsen. Han liksom övriga Hvidovre var uddlösa framåt och skapade inte en enda målchans värd namnet på hela matchen.

Matchfakta: BoIS - Hvidovre IF 2-0 (2-0). Målskyttar: 1-0, Viktor Ekblom (25). 2-0, Kevin Jensen (32). Publik: c:a 250.

BoIS startelva: Amr Kaddoura -  Patrick Nwadike, Philip Andersson, Viktor Wihlstrand, Alexander Tkacz - Måns Ekvall, Filip Olsson, Sumar Almadjed - Kevin Jensen, Viktor Ekblom, Linus R Olsson.

Inhoppare: Luka Petrovic, Jesper Lernesjö, Passi Prudence, Emil Jönsson, Hampus Ferhm, Nicklas Nielsen och Osama Khattab.